Yaşam

Spor Stilinizin En Sevilen Parçası Olacak 2023 Trend Kırpılmış Modeller

Spor tarzınızı oluştururken trendlere bir göz atmak ve en sevdiklerinize dolabınızda yer vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Son zamanların en popüler modellerinden biri olan crop modellerin yer aldığı bu içeriğimize göz atmayı unutmayın!

Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Fiyatlar stok durumuna göre değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

Bu içerik 24.03.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe ulaştığınız zamana göre listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklik olmuş olabilir.

Nike Pro Dri-Fit Kısa Kollu Kısa Kollu Kadın Tişörtü

Terletmeyen özel teknolojisi sayesinde spor sırasında ıslanmadan sporunuzu tamamlamanızı sağlayan Nike Pro Dri-Fit Kısa Kollu Grafik Antrenman Tişörtü, yumuşak ve esnek yapısıyla size özgürce hareket etmenin keyfini yaşatır. yapı.

Fiyat 899,90 TL

Bağlantı burada.

Nike Sportswear Essential Cropped Icon Futura Kısa Kollu Kadın Tişörtü

Yumuşak pamuklu jarse kumaş dokusuyla gün boyu rahatlık ve rahatlık sağlayan Nike Sportswear Essential Cropped Icon Futura Kısa Kollu Kadın T-Shirt uygun fiyatıyla seni bekliyor.

Gardırobunda rahat kesimlere önem verenler bu t-shirt’ü kaçırmasın!

Fiyat 369,90 TL

Bağlantı burada.

Nike Sportswear Gel-Dance Kırpılmış Uzun Kollu Kadın Tişörtü

Kendinizi müziğin ritmine bırakarak özgürce hareket etmenizi sağlayan Nike Sportswear Gel-Dance Cropped Uzun Kollu Tişört, vücudu saran yapısı ve terletmeyen elastik kumaşıyla dikkat çekiyor.

Fiyat 1.049,90 TL

Bağlantı burada.

Skechers Graphic Shiny Logo Cropped Training Kısa Kollu Kadın T-Shirt

Günlük giyimde spor stilinizden ödün vermek istemiyorsanız, dolabınızda olması için harika bir modül bulduk. Skechers Graphic Shiny Logo Cropped Training Kısa Kollu Kadın Tişörtü, duruşuyla rahatlığı vurgular.

Esnek, yumuşak ve hafif yapısı ile spor çantaların vazgeçilmezi diyebiliriz.

Fiyat 429 TL

Bağlantı burada.

Nike Therma -Fit Cropped Novelty Fleece Kadın Sweatshirt

Dolabınızı açtığınızda ne giyeceğinizi düşünüyorsanız ve eliniz sürekli sweatshirtlerinizdeyse tam size göre bir kesim bulduk!

Hem şık hem de sportif olan Nike Therma -Fit Cropped Novelty Fleece Kadın Sweatshirt, Therma -Fit özelliği ile farkını ortaya koyuyor.

Fiyat 1.089,90 TL

Bu özel parçayı kaçırmak istemeyenler için linki buraya bıraktım.

Adidas AEROREADY Studio Cropped Gym & Training Full-Zip Bayan Sweatshirt

Suyu çok hızlı emen kumaş yapısı ile nemi uzaklaştıran Aeroready, bulunduğunuz her ortamda serin, kuru ve rahat hissetmenizi sağlar.

Sporda, yürüyüşte ve günlük kullanımda rahat hissetmek istiyorsanız Adidas AEROREADY Studio Cropped Gym & Training Full-Zip Kadın Sweatshirt tam size göre!

Fiyat 1.469 TL

Bağlantı burada.

Nike Yoga Luxe Cropped Fleece Antrenman Kapşonlu Kadın Sweatshirt

Yoga antrenmanları için özel olarak tasarlanan Nike Yoga Luxe Cropped Fleece Training Kapüşonlu Sweatshirt, yogilerin rahatlığını ön planda tutar.

Kısaltılmış ve kapüşonlu yapısının duruşuna yansıyan şıklığının yanı sıra antrenman öncesi ve sonrası rahat bir kullanım sunması tercihlerin ön sıralarına kendisini koyuyor.

Fiyat 2.199,90 TL

Bağlantı burada.

Nike Pro Dri-Fit Grafik Kısaltılmış Kadın Antrenman Atleti

Nefes alabilen Dri-Fit teknolojisi sayesinde spor sırasında daima kuru kalmanızı sağlayarak antrenmanlarınızı daha konforlu hale getirir. Göğüs ve sırttaki geniş file paneller hava sirkülasyonu oluşturarak antrenman sırasında en çok terleyen bu bölgelerin nefes almasına yardımcı olur.

Fiyat 519,90 TL

Bağlantı burada.

Nike Sportswear Graphic Cropped Fleece Dance Hoodie Kadın Sweatshirt

Sweatshirt severler için mükemmel bir teklif daha!

Nike Sportswear Graphic Cropped Fleece Dance Hoodie Kadın Sweatshirt, rahat ve şık tasarımıyla dolabınızın olmazsa olmaz modüllerinden biri.

Fiyat 1.119,90 TL

Bağlantı burada.

Nike Sportswear Slim Cropped Swoosh Kısa Kollu Kadın Tişörtü

Spor salonuna giderken rahat ve vücudu saran tişörtleri tercih ediyorsan Nike Sportswear Slim Cropped Swoosh Short-Sleeve tişörtü tercih edebilirsin.

Nike kalitesini uygun fiyata satın almak istiyorsanız linki buraya bıraktım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu